7 Mayıs 2024, Salı

THK Çine Şubesi'nin yeni Başkanı Muhtar Özırmak oldu

30 Ağustos 2021, Pazartesi 11:49

     


Hayatını kaybeden Türk Hava Kurumu (THK) Çine Şubesi Başkanı Sebahattin Eryalçın’ın yerine, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, THK Çine Şubesi’nin Başkanı seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

THK Çine Şube Başkanlığı görevini yürüten Sabahattin Eryalçın, geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin ardından, mevcut yönetim tarafından yapılan seçim ile THK Çine Şubesi Başkanı belirlendi. Yapılan seçimin ardından THK Çine Şubesi Başkanlığına, merhum Başkan Eryalçın’ın yardımcılığını yapan Doğan Özırmak seçildi.

Aynı zamanda Çine Yeni Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten ve yaklaşık 12 yıldır THK Çine Şubesi yönetiminde yer alan Doğan Özırmak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. Başkan Özırmak, “Uzun yıllar birlikte görev yapmaktan onur duyduğumuz Şube Başkanımız Sabahattin Eryalçın’ı kaybetmenin hüznü içerisindeyiz. Daha önce kurumumuzda gerek üye gerek yönetici olarak görev yapan ebediyete intikal etmiş tüm büyüklerimize rahmet, hayatta olanlara da uzun ömürler diliyorum. Yönetim kurulu olarak hizmetleri aksatmadan ve ilçemizi Türkiye çapında daha üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Çine Şubesi olarak ilk onda yer almaktayız. Hedefimiz bu başarıyı başta muhtar arkadaşlarımız olmak üzere resmi kurumlar ile birlikte çalışarak artırmak. Özellikle de bugüne kadar desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımız sayesinde yakaladığımız bu başarımızı yine onlarla birlikte artıracağız. Yeni yönetim kurulumuz Çine’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Türk Hava Kurumu (THK) Çine Şubesi yeni Başkanı Doğan Özırmak, Başkan Yardımcısı Yaşar Van, üyeler ise, Baki Akgümüş, Muammer Bayrak ve Sebahattin Çekin olarak belirlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler