28 Nisan 2024, Pazar

"Mutluluk ve gururunu yaşıyoruz"

30 Ağustos 2021, Pazartesi 08:34

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimize minnetle andığını ifade etti.

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birinin yaşandığını belirten Başkan Dinçer, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos’ta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler