27 Nisan 2024, Cumartesi

ÇİNE'DE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos 2020, Pazar 23:26

     


Çine Belediyesi, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 98. yıldönümü münasebeti ile konvoy gerçekleştirdi. Başkan Enver Salih Dinçer, elinde Türk Bayrağı ile Çinelileri selamlayarak bayramlarını kutladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediyesi, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 98. yıldönümü münasebeti ile konvoy gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konvoya Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok'da katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, elinde Türk Bayrağı ile Çinelileri selamlayarak bayramlarını kutladı.

 

BAŞKAN DİNÇER: HALKIMIZIN ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamasında, "Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98'inci yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustosta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan bu büyük gün milletimizin özgürlük için son hamleye karar verdiği tarihin adı olmuş ve dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık detanlarından biri olarak tarihe geçmiştir. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler