26 Nisan 2024, Cuma

Kömürcüoğlu Group'dan depremzede çocuklara karne hediyesi

30 Mayıs 2023, Salı 14:06

     


Aydın, Muğla ve Denizli’de doğal taş sektörü ve diğer alanlarda faaliyet gösteren Kömürcüoğlu Group, Kahramanmaraşlı depremzede çocuklara karne hediyesi olarak çok sayıda oyuncak yardımında bulundu.

Aydın Valiliği himayesinde, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklara oyuncak seferberliğine destek, Kömürcüoğlu ailesinden geldi.

Proje kapsamında deprem bölgesindeki öğrencilere ulaştırılmak üzere karne hediyesi oyuncakları Kömürcüoğlu ailesi tarafından Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’a teslim edildi.

Yaşanan deprem felaketinin ilk gününden itibaren, iş makinesi, personel, gıda ve diğer ihtiyaçlar için büyük bir destek örneği gösteren Kömürcüoğlu Group, bu kez de karne hediyesi oyuncaklar ile depremzede çocukların yanında olduğunu gösterdi. Kömürcüoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bircan ve Özkan Kömürcüoğlu, depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler