20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine sokakları tehlike saçmaya devam ediyor

30 Mayıs 2023, Salı 17:16

     


Çine ilçe merkezinde çok sayıdaki metruk binalar, tehlike saçmaya devam ediyor. Vatandaşları tedirgin eden yıkılmaya yüz tutmuş binalar, çözüm bekliyor.

Çine Hamidabat Mahallesi Soğancılar Caddesi üzerinde bulunan bir metruk bina duvarlarının, yıkılmak üzere olması mahalle sakinlerini korkutuyor. Çine’nin her sokağında benzeri durum olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerin çözüm üretmesini istedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in geçtiğimiz aylarda, meydan projesi kapsamında bulvara dönüştüreceklerini söylediği Soğancılar Caddesi’ndeki metruk binalar dikkat çekiyor. Başkan Dinçer’in bulvar yapmak istediği caddede yapımı devam eden yeni bir inşaatın çekme mesafesinin yetersiz kaldığı görülürken, caddenin bulvar yapımına uygun olmadığı dikkat çekti. Caddedeki bu durum ise, Başkan Dinçer’in kendisi ile çeliştiğini gösterdi. Çarpık yapılaşmanın devam ettiği Çine’de vatandaşlar köklü imar düzenlemesi beklediklerini, öncelikle de tehlike arz eden metruk binalara çözüm üretilmesi gerektiğini vurguladı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler