Aydın’ın Çine ilçesinde Orman İşletme Şefliği’nde görev değişimi yaşandı. 2021 yılından bu yana Çine Orman İşletme Şefi olarak görev yapan Gökhan Önal’ın tayini çıktı.
TERFİ EDEREK MİLAS’A ATANDI
Edinilen bilgilere göre Önal, görev süresi boyunca yürüttüğü çalışmaların ardından terfi alarak Muğla’nın Milas ilçesine atandı. Önal, Milas Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Atama kararının ardından yeni görev yerinde mesaisine başladığı öğrenildi.
YERİNE VEKALETEN ATAMA
Çine Orman İşletme Şefliği’nde boşalan göreve ise geçici olarak görevlendirme yapıldı. Önal’ın yerine vekaleten Madran Orman İşletme Şefi’nin görevlendirildiği bildirildi.
Görev değişiminin ardından gözler, Çine Orman İşletme Şefliği’ne yapılacak kalıcı atamaya çevrildi. (HABER MERKEZİ)





















ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.