29 Nisan 2024, Pazartesi

Kömürcüoğlu Ailesi iftar geleneğini sürdürdü

30 Mart 2024, Cumartesi 10:01

     


Çine’de faaliyet gösteren Kömürcüoğlu Grup, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği iftar programında binlerce kişiyi ağırladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu yemekte, vatandaşlar birlikte oruçlarını açtı.

Çine’de faaliyet gösteren Kömürcüoğlu Grup Ailesi, Şehler Cami önünde iftar yemeği düzenledi. Kömürcüoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ve Özkan Kömürcüoğlu gelen misafirleri karşıladı. Birçok kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi orucu birlikte açtı.

Kömürcüoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, “10 yıldan buyana geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programını bu yıl da yapmak nasip oldu. Çeşitli noktalarda düzenlediğimiz bu yıl ki iftar programımızın sonuncusunu, doğup büyüdüğüm bu mahallede gerçekleştiriyoruz. 3 bin kişi olarak hazırladığımız masa ve sandalyenin yetmediği, takviye yapıldığı belirtildi az önce bize. Gelen her herkese teşekkür ediyorum. Allah bize nasip ettiği sürece bu iftar geleneğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kömürcüoğlu Ailesinin düzenlediği iftar programına, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile partilileri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve partilileri, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve binlerce vatandaş katıldı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler