Çine Orman İşletme Şefliği önemli konuklarını ağırladı

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, Çine Orman İşletme Şefliğinin konuğu oldu. Minik konuklara ormancılık faaliyetleri ile orman yangınlarının önlenmesi ve yangınların söndürülmesi çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ormancılık Haftası kapsamında Çine Orman İşletme Şefliğini ziyaret eden Hüseyin Özkan İlkokulu'nun 55 ana sınıfı öğrencisine, doğanın önemi anlatıldı. Ana sınıfı öğretmenleri Emel Sert, Sennur Karataş, Pelin Arslan ve Hilal Çerçi eşliğinde gerçekleşen ziyarette minik konukları, Çine Orman İşletme Şefi İlknur Önal ile Madran Orman İşletme Şefi Gökhan Önal karşıladı.

Orman muhafaza personeli ve yangın söndürme ekiplerinin görevleri ve çalışmaları hakkında ana sınıfı öğrencilerine bilgi verildi. Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı, verimli bir ziyaret olduğunu ve minik öğrencilerin okullarına çok mutlu bir şekilde döndüklerini belirterek, "Ana sınıflarımızda eğitim gören 55 öğrencimiz, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğretmenlerinin eşliğinde, İlçe Orman İşletme Şefliğine gezi yaptılar. Ormanlarımızın önemi ve korunması ile ilgili bilgilerin pekişmesi, ayrıca, Orman İşletme Şefliğinin neler yaptığıyla ilgili şeflerden bilgiler alındı. Yangın anında ormanlara nasıl ve ne ile müdahale edildiği öğrenildi. Arazözleri öğrencilerimizin incelemesi sağlandı.'' ifadelerini kullandı.

Gezi sonunda İşletme Şefleri İlknur Önal ile Gökhan Önal, minik öğrencilere çam fidanları ve boyaları hediye etti. Ana sınıfı öğrencileri çok mutlu ve eğlenerek tamamladıkları ziyaretin ardından okullarına geri döndü. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.