26 Nisan 2024, Cuma

Vali Aksoy Çineli muhtarlarla bir araya geldi

29 Aralık 2022, Perşembe 17:34

     


Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine’de düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda, daha düzenlediği toplantıda ilettikleri sorunların çözüme kavuşturulduğu için teşekkür eden muhtarlar, devam eden sorunlar ile taleplerini Vali Aksoy’a aktardı.

Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Alanı’nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Naci Aldemir, Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurum amirleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı öncesi Çineli muhtarlara hitap eden Vali Aksoy, mahallelerde yaşanabilecek hırsızlık şüphelileri, uyuşturucu ticareti gibi şüpheli durumları ilgili makamlara iletmelerini talep etti. Verilen sağlık hizmetlerinden de söz eden Aksoy, muhtarlardan bu konuda vatandaşlarını bilgilendirmesini istedi.

Konuşmanın ardından basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, mahalle muhtarları daha önce ilçede gerçekleştirdiği toplantıda kendisine ilettikleri sorunların ortadan kaldırılmasından dolayı Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür ettiklerini belirtirken, devam eden sorunlar ile taleplerini kendisine aktardıklarını ifade etti.

Muhtarlar Toplantısı’nın ardından Vali Aksoy ile İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Aydın İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Naci Aldemir, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Mart ayında Bingöl’de meydana gelen patlamada şehit düşen Özel Harekat Polisi Necati Aygün’ün babası Mehmet Aygün’ün evine konuk oldu. Baba Aygün’ün evinde okunan Kuran’ı Kerim ve edilen dua sonrası Vali Aksoy, her zaman yanlarında ve emirlerinde olduklarını belirtti. Vali Aksoy, Çine ziyaretini şehit ailesi ziyareti ile tamamladı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler