19 Nisan 2024, Cuma

ÇİNE'NİN 'ASAR'I ESKİ İMAJINA KAVUŞUYOR

29 Eylül 2020, Salı 16:08

     


Bir zamanlar Çine'nin en gözde ve uğrak piknik alanı olarak tercih edilen Asar mevkisindeki Milli Egemenlik Parkı'nın halka daha iyi hizmet verebilmesi için belediye harekete geçti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Asar artık daha güvenli ve huzurlu" dedi.

Çine Belediyesi, bir zamanlar ilçe halkı tarafından tercih edilen ilçenin gözde piknik alanı Asar mevkisinde bulunan Milli Egemenlik Parkı'nı daha kullanışlı hale getirerek halkın hizmetine sunmak için harekete geçti. Çam ağaçları içerisinde bulunan park içerisine açılan kafeterya hizmet vermeye başladı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile parkı ziyaret etti. Asarı eski güzel günlerine kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, parkta güvenlik önlemleri alındığını, parkın içerisindeki oyun alanlarının da yenileneceğini ifade etti.

ARTIK DAHA GÜVENLİ VE HUZURLU

Asarı eski güzelliğine kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Daha önce buraya bir kafeterya açmıştık ki maalesef koruma altında olan bir yere inşa ettiğimiz için yıkmak zorunda kaldık. Bu olay bende bir hayal kırıklığı olmuştu. Ancak bu parkı daha kullanışlı hale getirebilmek ilçemizdeki ailelerimizin kullanımına sunmak için bir kafeterya açmamızın şart olduğu kanısına vardık. Burası ilçe merkezine çok yakın bir alan. Ailelerimizin yürüyerek ulaşabileceği bir mesafe. Açmış olduğumuz kafeteryamız ile birlikte buranın güvenliğini de sağlamış olacağız. Artık parkımız sabah:08.00'da açılacak ve saat:24.00'da kapanacak. Güvenliğini zabıta ekiplerimiz sağlayacak. Ailelerimizin rahat edebileceği bir park alanı oluşturuyoruz. Cazibesi ve doğal güzelliği ile öne çıkan parkımız artık daha güvenli ve huzurlu" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler