23 Nisan 2024, Salı

ÇİNE'DE KİLİT PARKE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

29 Haziran 2020, Pazartesi 13:25

     


Çine Belediyesi tarafından Soğancılar Mahallesi'ndeki bozuk sokak yolları onarılarak kilit parke taşı çalışması gerçekleştirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, onarım ve yeni kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini duyurdu. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Soğancılar Mahallesi 197. sokakta mahalle muhtarı Ali Tarhan'ın talebi doğrultusunda belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile bozuk sokak yolu onarılarak eski kilit pare taşları yenileri ile değiştirildi. Yeni kilit parke taşı döşeme çalışması ayrıca Şeyhler Düğün Salonu'nun hemen yanında bulunan çıkmaz sokakta devam etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan ile birlikte yol çalışmalarını yerinde inceledi.  

 

"HİZMETLERİMİZİ SIRASIYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Doğalgaz çalışmalarının bugüne kadar netlik kazanmaması ile bir süredir gerçekleştirmeyi düşündüğümüz yol çalışmalarımıza başladık. Bozuk sokak yolları onarılarak yeni kilit parke taşları ile kaplandı. Doğalgaz çalışmaları Şevketiye Mahallemizden başlayacak. Bu nedenle Soğancılar mahallemizde doğalgaz gelebilir düşüncesi ile bekletmiş olduğumuz hizmetlerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu. 

 

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
2500 m2'lik alanda gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme çalışması nedeniyle duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, yapılan hizmetti gerçekleştiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve çalışmada emeği bulunan belediye ekibine teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler