5 Mayıs 2024, Pazar

Çine’nin minik futbolcularından şampiyonluk gururu

29 Nisan 2022, Cuma 16:32

     


Aydın’da okullar arası düzenlenen Küçükler Futsal Turnuvası’nın şampiyonu, Çine Namık Kemal Ortakulu İl Birincisi oldu.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Aydın’da okullar arası Küçükler Futsal Turnuvası, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) SKS Spor Tesisleri’ndeki Namık Kemal Ortaokulu- Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

Çine Namık Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Karademir ve Takım Kaptanı Halis Altıntaş eşliğinde maçlara hazırlanan Çine ekibi, çıktıkları 6 maçı namağlup olarak tamamladı. Grup maçlarında Efeler Ortaokulunu 9-1, Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulunu 5-2, İncirliova Erbeyli Ortaokulunu 1-0 yenen Çine Namık Kemal Ortaokulu Futsal Takımı, çeyrek finalde Efeler Gazipaşa Ortaokulu 6-2 yendi. Yarı final karşılaşmasında Efeler Hacı Celal Oto Ortaokulunu 3-2 finale yükselen Çine ekibi, Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Ortaokulu maçında Kaptan Halis Altıntaş ile Aras Deniz’in attığı gollerle 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Çine’ye bu gururu yaşatan Namık Kemal Ortakulu Küçükler Futsal Takımını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ile Okul Müdürü Kazım Akar yalnız bırakmadı. Şampiyonluk kupasını alan Futsal Takımı oyuncularını tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzkan, Okul Müdürü Akar ve şampiyon takım oyuncuları ile bu anı ölümsüzleştirdi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler