Çine'de yaşlı kadın canını zor kurtardı

Aydın'ın Çine ilçesinde çıkan yangın nedeniyle bir ev kullanılamaz hale geldi. Evinde yalnız olan yaşlı kadın da canını zor kurtardı.

Yangın, Karanfiller Mahallesi'nde Vehbi Hastürk'e ait müstakil evde çıktı.

Alınan bilgiye göre, eşi hastanede tedavi gören Ayşe Hastürk, ısınmak için elektrikli sobayı açtı. Kısa devre yaptığı öğrenilen elektrikli soba, yangına neden oldu.

Evinin yanmaya başladığını gören Ayşe Hastürk, bir yandan yangını söndürmeye çalışırken bir yandan da komşularından yardım istedi.

Mahalle halkı ve ihbar üstüne olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Aynı zamanda müstakil evin bahçesinde bulunan büyükbaş hayvanlar ile kümes hayvanları kurtarıldı.

Kısa sürede evi kullanılamaz hale getiren yangın söndürülerek kontrol altına alınmaya çalışırken, diğer yandan da komşu evlere sıçramaması için adeta zamanla yarış verildi. Uzun süre soğutma işlemi yaparken, ev kullanılamaz hale geldi.

Hastanede tedavi altında bulunan 2 çocuk babası Vehbi Hastürk aldığı acı haberle hayatının şokunu yaşadı. Yangında can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu. (FATMA AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.