Eşinin ölüm ayrılığına 24 saat dayanabildi

Aydın’ın Çine İlçesi’nde dün toprağa verilen 73 yaşındaki Ömer Kaya’nın eşi Menekşen Kaya da yaşamını yitirdi. Çift, 24 saat arayla toprağa verildi.

Çine’nin Bölüntü Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Ömer Kaya, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi altına alındı. Çine Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Ömer Kaya, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kaya’nın cenazesi dün saat 11:00’da Bölüntü Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Menekşen Kaya’nın da hayata tutunamadığı ve sabaha karşı yaşama veda ettiği öğrenildi. Eşi Ömer Kaya’nın defin edildiği saat ve mezarlıkta, 24 saat sonra 68 yaşındaki Menekşen Kaya toprağa verildi.

Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Menekşen Kaya'nın sürekli, 'Ömer'im inşallah bende sonraya kalmaz" diye dua ettiği ifade edildi. Ömer ve Menekşen Kaya çiftinin yakınları ve akrabaları, yaklaşık 20 yıl önce ikinci evliliklerini gerçekleştirdikleri belirtirken, 24 saat arayla toprağa verilmelerini, “Böyle sevgi herkese nasip olmaz” diye yorumladı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.