19 Nisan 2024, Cuma

ÇİNE'DE YENİ TREND BAZLAMA TOST

27 Haziran 2020, Cumartesi 16:15

     


Çine'de faaliyet gösteren Sıla'm Aperatif Salonu'nun hizmetine eklemiş olduğu 'Bazlama tost' içerisinde barındırdığı ürün çeşitliliği, lezzeti ve doyurucu özelliği ile arzu edilen gözde yiyecek haline geldi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

30 yıldır farklı restoranlarda aşçılık hizmeti veren Hasan Ismık, açmış olduğu aperatif salonu ile Çinelilere hizmet vermeye başladı. Çinelilere hizmet veren Sıla'm Aperatif ilçe halkını yeni bir lezzetle buluşturdu. Klasik tost ekmeği yerine yumuşacık bazlamayla yapılan tost, Çineliler tarafından tercih edilen bir yiyecek haline geldi. Görünümü ve tadıyla da fark yaratan 'Bazlama tostu' Çineliler ile buluşturan Sıla'm Apretif'in sahibi Hasan Ismık, "Müşterilerimize kaliteli ve en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Eşim Hafize hanımın yapmış olduğu bazlama, biz ona köy ekmeği diyoruz vatandaşlar tarafından çokça tercih edilen bir yiyecek. Bazlamayı tost ekmeği olarak kullanarak lezzetine lezzet katmak istedik ve oldu da. Bazlama tost müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Tostumuzu müşterimizin damak tadına göre şekillendiriyor, içerisine arzu edilen gıda ürünlerini koyuyoruz. Tostumuzun en büyük özelliği ise doyurucu olması. Bazlama tostumuz büyük olduğu için 3'e bölerek servis ediyoruz" diye konuştu.

 

 

SILA'M APERATİF BİR TELEFON KADAR YAKININIZDA

Kuvay-i Milliye Müzesi caddesi üzerinde bulunan Sıla'm Aperatif Salonu'nda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunduklarını belirten Hasan Ismık, "Tost çeşitlerimiz, saç kavurma, çeşitli meşrubatlarımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sulu yemek hizmetimize bir süre ara verdik. Müşterilerimiz salonumuza gelerek keyifle vakit geçirebilirler. Müşterilerimizi memnun etmek bizim asli görevimiz. Kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışımız ile halkımızın hizmetindeyiz. Alo paket servisimiz mevcuttur. Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız. 0543 309 30 64" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler