27 Nisan 2024, Cumartesi

Mustafa Savaş yürüme engelli vatandaşın sesine kulak verdi

27 Şubat 2023, Pazartesi 17:43
Son güncelleme: 27 Şubat 2023, Pazartesi 18:15

     


Çine’de 15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve geçtiğimiz günlerde tekerlekli sandalyesi eskiyen ve kullanılamaz hale gelen Savaş Öztürk’ün yardımına Ak Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş yetişti.

Çine’nin Soğancılar Mahallesi’nde iki çocuğu ile birlikte yaşayan ve 15 yıldır yürüme engeli olan Savaş Öztürk, geçtiğimiz günlerde tekerlekli sandalyesinin eskimesi üzerine dışarı çıkamaz hale gelmişti. Haberi duyan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Savaş Öztürk’e yeni bir akülü tekerlekli sandalye hediye etti. AK Parti Çine ilçe Başkanı Burhan Kandemir ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Ayşe Tozar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Savaş Öztürk’ü evinde ziyaret ederek, Milletvekili Mustafa Savaş’ın hediyesini teslim edip, selamını iletti. İlçe Başkanı Burhan Kandemir, eksiklerinin giderilmesi yönünde her zaman destek olacaklarını belirterek, “Sayın vekilimiz Mustafa Savaş’ın selamını ve hediyesini getirdik. Herhangi bir ihtiyaç anında biz buradayız. Çocukların eğitim noktasında da gereken ne varsa yapacağız” dedi. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, "Devletimiz hepimizin yanında ihtiyaç duyulan ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Yürüme engelli Savaş Öztürk, akülü sandalyesine oturarak AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a teşekkür etti. Akülü Sandalyesi kullanmaya başlayan Öztürk, "Akülü sandalye sayesinde işlerimi daha kolay halledebileceğim. Tekerlekli sandalyeyi hep oğlum kullanırdı ona yük oluyordum. 15 yıl önce tekerlekli sandalyeye mahkum oldum. Onun öncesinde de yürümemde de sıkıntı vardı. Bir takım rahatsızlıklarım var. Allah kimseyi tekerlekli sandalyeye mahkum etmesin. Sayın vekilimize ve AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler