20 Nisan 2024, Cumartesi

Çineli eğitimci mezarı başında anıldı

26 Kasım 2021, Cuma 12:34

     


Çine’de uzun yıllar öğretmenlik yapan ve 4 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Özcan Kösen, mezarı başında anıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan ve 2017 yılında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Özcan öğretmenin Öğretmenler Günü mezarı başında kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı, Özcan Kösen’in meslektaşları ve eşi Sevim Kösen, Evciler Mezarlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. Okunan Kur-an’ı Kerim ve yapılan dualar ile Özcan öğretmen yad edildi. Kösen’in eşi Sevim Kösen gözyaşlarını hakim olamazken, kızlarının da bir eğitimci olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Buruk bir Öğretmenler Günü yaşadıklarını belirten Sevim Kösen, Afyonkarahisar'ın Dazkır İlçesinde görev yapan kızları başta olmak üzere tüm öğretmenlerinin gününü kutladı.

“ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR EĞİTİMCİMİZDİ”

Örnek ve idealist bir eğitimci arkadaşlarını erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, “Kendisi benim yaşıtlarımdan ve örnek alınması gereken bir eğitimcimizdi. İdealleri olan ve ilçe eğimimize büyük katkıları olan Özcan Kösen’i, hem Öğretmenler Günü nedeniyle hem de bir dua edebilmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Onu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşıyoruz ve onu unutamayız” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı da Özcan Kösen’in mezarına bir buket çiçek bırakırken, değerli bir meslektaşlarından birisini erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler