• 26 Ocak 2024, Cuma 15:15

Kaymakam Büyükköse, Kırkağaç protokolünü ağırladı

Aydın’ın Çine İlçesi Kaymakamı Murat Büyükköse, önceki görev yeri olan Manisa’nın Kırkağaç İlçesi protokolünü konuk etti.

Aydın’ın Çine İlçesi Kaymakamı Murat Büyükköse, önceki görev yeri olan Manisa’nın Kırkağaç İlçesi protokolünü konuk etti.

Manisa Kırkağaç Kaymakamı olarak yaklaşık 5 yıl görev yaptıktan sonra geçtiğimiz Ağustos ayında Çine’ye atanan Murat Büyükköse, eski mesai arkadaşlarını ağırladı. Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanı Jandarma Albay Adem Şakrak, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, Kırkağaç İlçe eski Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, Özel Eksen Koleji Kurucularından Hakkı Ardan ve Halk Şairi Hakan Demir, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse’yi makamında ziyaret etti.

Kaymakam Büyükköse, Kırkağaç’ta birlikte mesai yaptığı protokol üyelerini ziyaretleri için teşekkür ederken, birlikte görev yaptıkları günleri yad etti. Büyükköse, konuklarına Çine hakkında da bilgiler verdi. Ziyaret, Kırkağaç protokolünün Türk Bayrağı tablosunu Kaymakam Murat Büyükköse’ye takdim etmeleri ile son buldu. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.