29 Mart 2024, Cuma

PAMUKKALE’DE TERMAL OLANAKLARDAN YARARLANABİLECEĞİNİZ LÜKS OTELLER

26 Ocak 2021, Salı 14:46

     


Geçmişten günümüze şifalı kaplıcaları ile ön plana çıkan Pamukkale, Denizli’nin nüfus bakımından en büyük ilçesidir. Tarih boyunca çeşitli medeniyetlerin yerleşmesi, tarihi güzelliğine etki ederken, şifalı suları birçok hastalığa deva olmuş ve olmaya devam etmektedir. Dünya üzerinde sayılı miktarda bulunan bembeyaz travertenleri ile ilgi odağı olmayı başarmış noktalardan birisi olarak, “Dünyanın 8. Harikası” olma yolunda ilerlemiştir. Sağlık turizmi bakımından dikkatleri üzerine çeken ilçeye, yıl boyunca yerli yabancı birçok ziyaretçi akın ekmektedir.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pamukkale denildiğinde ilk akla gelen sağlık turizmine ek olarak tarihi ve doğal güzelliklerin de gezi turizmine katkı sağlamaktadır. Konaklama bakımından ise hemen her bütçeye uygun otelleri ile dikkat çekmektedir. İlçe merkezi de dahil olmak üzere Pamukkale ve çevresinde 2, 3, 4, 5 yıldızlı birçok oteli bulmak mümkündür. Bu oteller hem termal özellikli hem de farklı konseptlerde oluşturulmuş butik otelleri kapsamaktadır. Pamukkale’de tatil planı yaptıysanız, konaklamalar hakkında daha fazla bilgi için otelleri.net/pamukkale adresinden yardım alabilirsiniz.

Unutulmaz Bir Termal Tatil Deneyimi için Lycus River Thermal Hotel

Pamukkale’nin şifalı sularından yararlanabileceğiniz Lycus River Thermal Hotel, unutulmaz bir tatil fırsatı yakalamanıza olanak tanımaktadır. Denizli Çardak Havalimanı’na 78 kilometre ve Denizli Otogarı’na ise 22 kilometre uzaklıktadır. Bünyesinde yer alan 275 odasında muhteşem orman ve havuz manzarası sunmaktadır. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet vermekte olup, a’la carte restoran ve ana restoran çeşitleri ile lezzet şöleni yaşatmaktadır.

Stresten arınarak ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen konuklarının tercih edebileceği Fin hamamı, Türk hamamı, sauna, masaj, kür, jakuzi ve spor salonu gibi Spa & Wellness bölümü ile hizmet vermektedir. Termal olanaklardan faydalanmak isteyenler için termal havuz seçeneğine de sahiptir. Ayrıca sezonluk hizmet veren açık havuz ve yıl boyunca hizmet veren kapalı havuz mevcuttur. İş amacıyla Pamukkale ziyaretinde bulunanlar ise bir yandan tatil yaparken diğer yandan 2 adet tam donanımlı toplantı salonunda iş görüşmelerini gerçekleştirebilirler.

Sağlık Olanakları ile Keyifli Bir Tatil Fırsatı Yaşatan Vista Wellness Spa Hotel

Vista Wellness Spa Hotel, travertenleri ile tüm dünyaya adını duyuran Pamukkale’de keyifli ve unutulmaz bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Denizli Otogarı’na uzaklığı 22 kilometre ve Çardak Havalimanı’na uzaklığı ise 77 kilometredir. Toplam 210 otel odası vardır. Ayrıca Yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermekte olan tesisin 2 adet a’la carte restoranında lezzet şöleni yaşayabilirsiniz.

Koca bir yılın stresinden uzaklaşmak isteyenler, Vista Wellness Spa Hotel’in Spa & Wellness bölümünde sunulan kese, buhar odası, Türk hamamı, sauna, masaj ve kaplıca gibi olanaklardan faydalanabilirler. Bütün bunların yanı sıra yüzmekten hoşlanan misafirleri için 3 adet kapalı ve 1 adet açık havuz ile hizmet vermektedir. İş seyahatine çıkanlar ise otelin toplantı salonunu kullanma fırsatına sahiptirler.

Doğa ile İç İçe Şifa Dolu Bir Tatil için Colossae Termal

Doğanın kalbinde sağlıklı bir tatil için en ideal otellerden birisi olan Colossae Termal, ziyaretçilerinin bütün ihtiyaçları için titizlikle hizmet vererek eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Çardak Havalimanı’na 78 kilometre uzaklıkta olan otelin Denizli Otogarı’na uzaklığı 23 kilometredir. Bünyesindeki 310 odası ile konforlu ve şık bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Ayrıca lezzet şöleni yaşamanıza olanak tanıyan 1 adet a’la carte restorana sahip otel, yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermektedir.

Colossae Termal, gününü aktiviteler ile renklendirmek isteyen misafirleri için trekking, masa tenisi, squash, voleybol, oyun salonu, basketbol ve futbol gibi çeşitli olanaklar sağlamaktadır. Stresten uzaklaşarak ruhen ve bedenen huzuru yakalamak isteyenler ise buhar odası, Türk hamamı, sauna, şok havuzu ve masaj gibi olanaklardan faydalanabilirler. Ayrıca iş seyahati amacıyla gelenlerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanabileceği 16 adet tam donanımlı toplantı salonuna da sahiptir.

Stresten Uzak Bir Konumda Lüks Olanakları ile Herakles Termal Otel

Doğal güzellikler ile çevrili bir konumda tatil planı yapmak isterseniz, tercihlerinizi Herakles Termal Otel’den yana kullanabilirsiniz. Otelin Denizli Otogarı’na uzaklığı 10 kilometre ve Denizli Çardak Havalimanı’na uzaklığı ise 74 kilometredir. Konforun ve sadeliğin ön planda olduğu toplam 132 odaya sahiptir. Yarım pansiyon konsepti sunan otelde ayrıca 1 adet a’la carte restoran yer almaktadır.

Yüzmekten hoşlananlar için 1 adet açık havuz ve 1 adet kapalı havuz olanaklarına sahiptir. Bunun yanı sıra bir yandan da şifalı sulardan faydalanmak isteyenlerin tercih edebileceği 2 adet termal havuzu mevcuttur. Otelin bahçesinden çıkan 55 dereceye sahip termal su, birçok derde derman olmuştur. Bunların yanı sıra otelin Spa & Wellness bölümünde masaj, çamur banyosu, hamam, su altı masajı, fizyo & elektroterapi ve parafin gibi hizmetler sunulmaktadır. Ayrıca bünyesindeki toplantı salonu ile iş amacıyla gelen konuklarına avantaj sağlamaktadır. 







 
Son Eklenen Haberler