25 Nisan 2024, Perşembe

Pazar günü Çine’de boğa güreşi heyecanı yaşanacak

25 Kasım 2022, Cuma 11:23

     


Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı tarafından eğitim yararına organize edilen boğa güreşi, Pazar günü gerçekleşecek. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, Ege Bölgesi’nden 70 ünlü boğanın arenaya çıkacağını belirterek, tüm güreş severleri beklediklerini ifade etti.

Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı olarak Pazar günü üçüncüsünü düzenleyecekleri boğa güreşleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Muhtar Yaşar Van, Çine Hayvan Pazarı Alanı’nda eğitim yararına yapılacak olan boğa güreşlerinin ilçeye yakışır bir organizasyon olacağını belirtti.

Pazar günü yapacakları güreşler için uzun süredir hazırlık yaptıklarını belirten Muhtar Yaşar Van, “2022 yılının son boğa güreşini ilçemizde yapacağız. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı olarak daha önce 2 kez tertip ettiğimiz güreşlerden elde edilen geliri, ilçemizdeki okullar ile öğrencilerimizin eğitimine harcamıştık. Bu güreşlerimizi de yine ilçemizin eğitimi için organize ediyoruz. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz boğa güreşlerimize, vatandaşlarımızın da özlediğini fark ettik. İş insanlarımız ve esnaflarımızın da desteklerini esirgemediği güreşlerimizde, ilçemizin de adını Türkiye’ye duyurmuş olacağız. Pazar günü 70 ünlü boğa ile gerçekleştireceğimiz güreşlerimizi tüm halkımızı bekliyoruz. Desteğini esirgemeyen esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler