• 25 Ekim 2023, Çarşamba 11:58

Çine’de büyük buluşma için geri sayım başladı

Aydın’ın Çine İlçesi’nde onlarca siyasetçi ve binlerce devlet memurunun eğitim aldığı Çine Anadolu Lisesi, tüm mezunları ile birlikte Cumhuriyetin 100. Yılı kutlayacak.

Çine’de 1948 yılında ortaokul olarak eğitime başlayan ve 1967 yılında da ilçenin ilk lisesi unvanına sahip Çine Anadolu Lisesi idaresi, 100. Yıl etkinlikleri kapsamında büyük buluşma için hazırlıklarına devam ediyor.

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih başta olmak üzere onlarca siyasetçi ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdür Sadık Yavuzkan ile sayısız devlet memurunun eğitim aldığı Çine Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Kızıltan, Okul Aile Birliği ile birlikte tüm mezunları buluşacağı etkinlik için hazırlandıklarını belirtti. Okul Müdürü Kenan Kızıltan, Cumhuriyetimizin 100.yılında Çine Ortaokulu ve Çine Anadolu Lisesi mezunları bir araya geliyor. Tüm mezunlarımızı 29 Ekim Pazar günü saat 14:00’de düzenlenecek olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında buluşmaya davet ediyoruz. O gün tüm okulumuzu süsleyip, okul bahçesine sıralar koyacağız. Tüm okulumuz gezerek mezunlarımız bu vesileyle okullarında anılarını tazeleyecek. Kendileri için çeşitli ikramlar hazırlanacak. Amacımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılını hep birlikte kutlamak” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.