• 25 Eylül 2023, Pazartesi 13:53

“Aynı duyarlığı Aydın BŞB’den de bekliyoruz”

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Karpuzlu Ovapınarı Mahallesi’nde sokak araları taş döşemesi yapılmaya devam ediyor. Mahalle Muhtarı Mustafa Aksoy, ilçe merkezi arasındaki yollarının da bozuk olduğunu belirterek, “Aynı duyarlığı Aydın BŞB’den de bekliyoruz” dedi.

Karpuzlu’nun Ovapınarı Mahallesi’nde geçen hafta başlayan parke taşı döşeme işi devam ederken, Mahalle Muhtarı Mustafa Aksoy, emeği geçenlere teşekkür etti.

YİKOB tarafından gerçekleşen parke taşı döşeme işinin geçtiğimiz hafta başladığını dile getiren Muhtar Aksoy, “Mahalle içerisinde ulaşımı zorlaştıran yollarımızın taş döşenmesi için daha önce talepte bulunmuştum. Aydın Valiliğimiz bu talebimizi yerine getirdi. Bu nedenle AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanına, Karpuzlu Kaymakamımıza ve AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a bu çalışmaya destek oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“4 KİLOMETRELİK YOLUMUZ DA BOZUK"

Karpuzlu ilçe merkezi ile mahalleleri arasındaki asfaltın da bozuk olduğunu dile getiren Aksoy, “Mahalle içerisindeki parke taşı döşeme işinin bir kısmı devam ediyor ama bir kısım daha döşeme yapılmasına ihtiyacımız var. Aynı zamanda ilçe merkezi ile mahallemiz arasında kalan yaklaşık 4 kilometrelik yolumuz da bozuk. Bu nedenle, Aydın Büyükşehir Belediye’nden de aynı duyarlığı mahallem adına rica ediyorum. Yapımı devam eden taş döşeme ve yapılacağını umduğumuz asfalt için mahalle halkım adına şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.