Çine’de güzelliğin adresi: Beauty By Beste Kandemir

Çine’de güzelliğin yeni adresi Beauty By Beste Kandemir doğal, ağrısız ve acısız bir güzellik sunuyor. Güzellik dünyasına yön veren son teknolojik ürünlerin bulunduğu güzellik merkezi, Çineli kadın ve erkek danışanlara hizmet veriyor.

Beauty By Beste Kandemir, Çinelilere kaliteli hizmet ve uygun fiyat seçenekleriyle güzelliğin yeni adresine davet ediyor. Güzellik dünyasına yön veren adreste; kalıcı makyajdan cilt problemlerin tedavisine, ağrısız ve acısız epilasyondan yüzde yüz sonuç veren selülit tedavisine gibi birçok uygulama bulunuyor. Eski yöntemlerin bir kenara atıldığı tamamen son teknolojik ürünlerin kullanıldığı güzellik merkezi herkesi davet ediyor. Memnuniyet garantisi sunan merkez sahibi Beste Kandemir, ‘Herkes kaliteyi hakkeder’ diyerek yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantisi veriyor.

KADINLAR BU HABERE ÇOK SEVİNECEK

En iyi cilt yenileme ve tedavi teknolojisi cihazlarla Beauty By Beste Kandemir’de zamanın izlerine meydan okuyun. Hifu 10 D ile ameliyatsız yüz germe ile sizde daha sıkı ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Cilt problemleri, lekeleri, siyah noktalardan Beauty By Beste Kandemir’de kurtulun ve kaliteli bir cilde sahip olun. Altın iğne ile yaşlanma faktörlerini ortadan kaldırın, çatlakları giderin, ince kırışıkları yok edin, sarkıklıkların olduğu bölgeyi düzeltin.

KALICI MAKYAJDA DOĞRU ADRES

Profesyonel hayatta sürekli iyi görünmek isteyenlere, zamanı kısıtlı olan ve çok çalışan insanların adresi artık Beauty By Beste Kandemir. Kalıcı makyaj, dudak renklendirme, pudralama kaş, makinayla kıl tekniği kaş, kaş silme, eyeliner gibi birçok seçeneğin olduğu merkezde güzelleşmek artık daha kolay.

ACISIZ GÜZELLİK MÜMKÜN

Soprano lazer ile son nesil teknolojiden faydalanan merkez, acısız bir epilasyon sunuyor. Yüzde 95 oranında net dökülme sağlayan cihaz hem erkek hem de kadın danışan cilt tipine uygun. Erkek danışanlara da hizmet veren merkez, özellikler erkek danışanların yüz bölgelerindeki tüyleri acısız bir şekilde yok ediyor. Bölgede tek olan son teknolojik cihazlarla hizmet veren Güzellik Merkezi üstün hizmet kalitesiyle kendinizi daha özel hissetmeye davet ediyor.

Adres: Çine Hamitabat Mahallesi 234 Sokak No: 8

Telefon: 0532 487 40 91

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.