ASKİ ekibi kurumunun ihmalinin kurbanı oldu

Aydın’ın Çine İlçesi’nde su sayacını okumak için giden Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekibi, mahalle içerisinden geçen dere yatağında çamura saplandı. Yıllardır bu sorunu çözüm istediklerini belirten Davut Çelik, “Sorunumuzu daha iyi anlamış oldular” dedi.

Çine’nin Tatarmemişler Mahallesi’ne su sayaçlarını okumaya giden ASKİ ekibine ait hafif ticari araç, çamura saplandı. ASKİ personeli kendi imkanları ile aracını çamurdan çıkartamayınca, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ’ye ait aracın çamura saplandığı dere yatağından traktörü ile çıkartan Davut Çelik, “Mahallemiz içerisinden geçen bu dere yatağına büz koyulması ve düzenlenmesi için Çine Belediyesi ve ASKİ ekiplerine defalarca bildirdim. Kış aylarında kendime ait araç ile evime gidemeyince, uygun yere park ediyorum. Buradan sadece traktör ile geçebiliyoruz. Süt toplama aracı evimin olduğu yere gelemediği için, traktör ile kaşıya geçip sütü öyle teslim ediyoruz. Bugün de su sayaçlarımızı okumak için gelen ASKİ personeli, bu dere yatağında çamura saplanmış. Vatandaşlık görevimizi yapıp, aracı çamurdan traktör ile çekerek çıkarttık. Aracın zarar görmesi ve personelin mesaisinden aksama yaşamasını üzüldük ama yıllardır yaşadığımız sorunumuzu daha iyi anlamış oldular” diye konuştu. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.