29 Mart 2024, Cuma

Muhtar Tosun yaşadıkları sorunu giderenlere teşekkür etti

24 Mart 2023, Cuma 11:19

     


Çine Camızağılı Muhtarı Kadir Tosun, Kargı Çayı üzerindeki sorunu geçici olarak çözüm üreten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’e teşekkür etti.

Çine Ovası Sulaması projesi kapsamında yapılan boru hattı çalışması sonrasında Kargı ve Camızağılı mahallelerinin sınırı olan Kargı Çayı’nda geçiş alanları zarar gördü. 2 mahalle arasındaki Kargı Çayı’ndaki geçiş yataklarının bozuk olması, vatandaşları zorluk yaşattığı belirtildi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Camızağılı Mahallesi Muhtarı Kadir Tosun, yaşadıkları sorunu İlçe Başkanı Burhan Kandemir’e iletmişti. Bunun üzerine Başkan Kandemir, 45 bin metre boru hattı çalışmasının tamamlandığını belirterek, bölgede ıslah çalışmaları ile 6 ayrı köprü yapımı için yeniden ihaleye çıkılacağını ifade etmişti.

Bölgedeki vatandaşların yaşadığı sorunu geçici olarak çözüm bulunması için Adnan Menderes Sulama Birliği Başkanı Mustafa Döner’i telefonla ulaşan Başkan Burhan Kandemir, mağduriyetin giderilmesini istedi. Bunun üzerine, Sulama Birliği ekipleri, çözüm istenen Kargı Çayı üzerindeki geçiş yataklarına büz yerleştirerek vatandaşların mağduriyetine geçici çözüm üretti. Camızağılı Mahallesi Muhtarı Kadir Tosun, tarım sezonunun başlaması ile birlikte en fazla kullanılan geçişe üretilen çözüm için AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile Sulama Birliği yetkililerine teşekkür etti. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler