26 Nisan 2024, Cuma

"Sen Raşit Kalkan'ın ayakkabı çıkardığı yere gelemezsin"

24 Mart 2019, Pazar 11:09

     


Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden Evciler Mahallesini ziyaret etti. Evciler'e yapmak istediği vaatleri duyuran Özden, mevcut Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i eleştirerek, "Sen Raşit Kalkan'ın ayakkabı çıkardığı yere gelemezsin" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden Evciler Mahallesini ziyaret etti. Evciler halkına seslenen Özden, otogarı belediye binasına dönüştüreceğini ve yeni otogarı Evciler mahallesine çok yakın bir yere yapacağını açıklarken, Evciler'de alt yapı sorununu ortadan kaldıracaklarını, yeni bir okul inşa edeceklerini belirtti.

Başkan Adayı Celal Özden, "Hepinizin oylarını istiyorum, güçlü bir destek istiyorum. Burada alt geçidi yapmak bize nasip olacak. Yeni bir okul inşa edeceğiz. 2014'te mevcut başkan size düğün salonu sözü vermiş yapamamış aynı sözü yine bu seçim veriyor. O düğün salonunu da biz en kısa sürede yapacağız. Tatlı su çeşmesi yapmaya başlamışlar, Karasuluk mevkisine de tatlı su çeşmesi yapacağız. Gençlerimize halı saha sözü veriyorum. Burada kanalizasyon olmamasına rağmen sizlerden bugüne kadar vidanjör parası aldılar. Hayır, kanalizasyon yoksa vidanjör parası alamazsın, biz almayacağız. Cenaze masraflarının tümünü biz karşılayacağız. Mezarlıkları, camileri, yolları pırıl pırıl yapacağız" dedi.

"SENİN HAYALLERİN BİZİM YAPACAKLARIMIZA YETİŞEMEZ"

Tarım ve hayvancılık şirketi kuracaklarını ve bu şirkete tüm üreticilerin ortak olacağını ifade eden Başkan Adayı Özden, "Biz tarım ve hayvancılık şirketi kuracağız dedik, bizden esinlenmiş herhalde köylünün mısırını, fıstığını alacağım diyor. Topçam fıstık, Topçam mısır yapacakmış. Sen önce Topçam Suyunun Topçam gazozunun hesabını ver. Suyuda batırdın, gazozu da batırdın. Çine Yem açıldı diyorlar, hayır seçim önü seçmeni kandırmaya çalışıyorlar. Manisa Çamlı Belde üretilen yemleri çuvallayıp milleti kandırmaya çalışıyorlar. Biz Çine Yem'i faaliyete geçirecek, Çineli gençlerimizi çalıştıracak ve ham maddesini de Çineli üreticimizden alacağız. 'Kavşit Yaylası'nı kış ve yaz turizmine açacağız' dedik, bize 'hayal görüyorlar' demiş, Raşit Kalkan'ın 30 sene önceki davulu çalınıyormuş. Sen Raşit Kalkan'ın ayakkabı çıkardığı yere gelemezsin. Senin hayallerin bizim yapacaklarımıza yetişemez. O senin batırdığın Topçam suyu ve gazozu fabrikasını Raşit Kalkan yaptı. O fabrikanın geliri ile tüm belediye işçilerinin maaşı ödeniyordu. Raşit Kalkan'ın 30 sene önceki projesini hayata geçireceğim. Teleferiği yapacak Enver Salih Dinçer ve ilçe başkanı Tayfun Şahin'i teleferik ile yaylaya çıkaracak ve onlara orada ziyafet vereceğim" diye konuştu.

ÇİNE ÇAYI'NIN KUMU MU BİTTİ?

Özden, "Sayın Osman Aydın döneminde kurulan taş farikası vardı, Çine Belediyesi kendi taşını üretiyor ve diğer belediyelere taş gönderiyordu. O fabrikayı da batırdın. Şimdi Yatağan'dan özeş bir taş fabrikasından taş getirtiyorlar. Çine Çayı'nın kumu mu bitti? Sizlerin desteği ile göreve geldiğim takdirde hiç bir yerden taş almayacağız kendi taşımızı kendimiz üreteceğiz.

"YENİ OTOGARI EVCİLER'E YAPACAĞIZ"

Ne hizmeti yaptın. Bir düğün salonu yaptın onun için teşekkür ederiz. Otogar yaptın, esnaf kalmadı, bitti. 3 otobüs firması var onlarda mecburi duruyor. Otogarın yerine belediye binası yapacağız. Yeni otogarı Evciler'e yakın bir mevkiye yapacağız. Girişi, çıkışı olan, sosyal tesisi olan güzel bir otogar inşa edeceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler