25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Desen Mobilya büyümeye devam ediyor

23 Eylül 2021, Perşembe 15:51

     


Çine’de mobilya sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Desen Mobilya, Bambi Yatak Mağazası ile hizmet vermeye başladı. Sami ve Erkan Gökaslan’ın işletmeciliğini yaptığı firmanın 3. Mağazasının açılışına, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile çok sayıda davetli katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de 44 yıl önce Sami Gökaslan’ın mobilya imalatı ile başladığı sektörde, Çaltı Mahallesi’nde 1990’da Desen Mobilya Premium ve daha sonra da Çarşı Merkez Mağazası ile hizmet vermeye başladı. Şimdi de Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Bambi Yatak Mağazası ile Çine Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmet vermeye başladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ile Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Türk Kızılay Çine Şubesi Başkanı Erden Kaya, Çine Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Çine Esnaf Odası Başkan Adayı Ali Örter ile vatandaşların katıldığı Bambi Yatak Mağazası açılış töreninde, Çine İlçe Vaizi Kamil Kebap’ın yaptığı dua sonrası açılış kurdelesi. kesildi.

“3-5 SENE İÇERİSİNDE ÇİNE ÇOK FARKLI BİR YERE GELECEK”

Açılışta konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’deki her yeni gelişmeden heyecan duyduğunu belirterek, ”Çine’ye böyle önemli bir markayı kazandırdığınız için öncelikle sizleri kutluyorum. Çine’nin kalkınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Son dönemlerde ilçemizde önemli gelişmeler yaşanıyor. Örneğin, Çine’de Türkiye’nin en büyük seramik fabrikasının hafriyatı başladı. Tam 2 milyar liralık yatırım ve Türkiye’de üretilen seramiğin yüzde 25’i Çine’de üretilecek, 4 bin kişi çalışacak. Bu gelecekte Çine’mizin ticari yaşamının ne kadar farklı olacağının ve katkı sağlayacağının bir işareti. Şuan Çine Organize Sanayi Bölgemizde yer kalmadı, ilave olarak bin 600 dönümlük genişlemeyle ilgili çalışmamız son aşamaya geldi. Orada da sırada bekleyen 3 tane daha seramik fabrikamız var. Kaymakam bey bana ‘ne yapacağız’ diye sordu. Kim daha fazla işçi çalıştırıyorsa, kim daha fazla katma değer yaratıyorsa, kim daha fazla ihracat yapacaksa ona yer verelim dedim. Bu güne kadar dağdan çıkan o madeni çuvala doldurup tonla satıyorduk. Bundan sonra artık metrekare ile satacağız. Ben 3-5 sene içerisinde ilçemiz ekonomisinin, nüfusunun çok farklı bir yere geleceğine düşünüyorum. Buna katkı sağlayan, elini taşın altına koyan esnafımıza, tüccarımıza, daire amirlerimize her anlamda katkı sağlayan siyasetçimize teşekkür ediyorum. Doğduğum, büyüdüğüm topraklara borcumu ödemeye devam ediyoruz. Tekrar bu güzel işletmenin hayırlı olmasını uğurlu olmasını, bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Desen Mobilya işletmecisi Erkan Gökaslan, kendi alanlarında ilçeye yenilikler katmaya devam ettiklerini belirterek, bundan sonra da mobilya sektöründe yeniliklere devam edeceklerini belirtti. Sami ve Erkan Gökaslan, yeni mağazalarının açılışına katılan Milletvekili Mustafa Savaş ve diğer tüm katılımcılara teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler