27 Nisan 2024, Cumartesi

Tuncer: Ali kardeşime de, Savaş Vekilime de desteğimiz tamdır

23 Mart 2024, Cumartesi 16:43

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nde hizmet veren Kaltun Madencilik firması Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, kendilerine ziyaret eden AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ı konuk etti. Tuncer, “Ali kardeşime de, Savaş Vekilime de desteğimiz tamdır” dedi.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte, Kaltun Grup’a ait maden firmasına ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti heyetini ve Belediye Başkan Adaylarını, Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncer ve firma yetkilileri karşıladı. Öncelikle firmada çalışan personele birer konuşma yapan Dinçer ve Savaş, kendilerinden 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Kaltun Madencilik firması çalışanlarına hitap eden AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, sözlerine firmanın Kurucusu Mehmet Tuncer ile oğlu Kamil Tuncer’i yad ederek başladı. Tuncer Ailesi’nin kendileri ile yakinen aile dostluklarının olduğunu da belirten Ali Dinçer, “Kaltun firması ilçemiz için önemli bir istihdam kapısı ve ilçemize büyük katkıları bulunmaktadır. Bu firma bizim için önemli ve değerli. Şimdi ben de Çine Belediye Başkan Adayı, Mustafa Abimiz de Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyız. Kaltun firmasının büyümesi gibi şehrimizin ve ilimizin büyümesi için biz bu yola çıktık. Aynı zamanda imkanları olduğu halde Çine’yi terk etmeyen, her zaman bütün yatırımlarını Çine’ye yaptıkları için, ben bir Çineli olarak Tuncer Ailesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bizim de amacımız Çine'nin büyümesi ve gelişmesi. Bunun için inşallah hep beraber olacağız ve 5 yıl içerisinde ilçemizi biz de tanıyamaz hale geleceğiz. Çünkü çok büyük bir değişme kat edecek ilçemiz” diye konuştu.

“ÇİNELİ ABİNİZE VE ALİ KARDEŞİME SAHİP ÇIKACAĞINIZA İNANIYORUM”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, kendilerini kapılarını açan yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer'e teşekkür ederek sözlerine başladı, Savaş, Kaltun firmamız ilçemiz için, şehrimiz için bir marka, bir değer ve bizim için çok kıymetli. Üreten, yatırım yapan, istihdam oluşturan hem bölgemizin hem de şehrimizin ekonomisine, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan önemli bir değerimiz. Böyle bir işletmenin başımızın üzerinde yeri var. Biz taş üstüne taş koyanın hep yanında olduk, hep emrinde olduk. Bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Tabii 31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Hem Çine’miz için hem Aydın için tarihi bir dönüm noktası. Biliyorsunuz yerel yönetim anlamında Aydın'da kayıp yıllar var. O kayıp yılların telafisi için yola çıktık. Ali kardeşim Çine'de, biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bir Çineli olarak, sizler de birer Çineli olarak bu Çineli kardeşlerinize sahip çıkacağınıza inancım tam, hiçbir tereddütüm yok. Bu nedenle sizlerin de desteğini bekliyoruz. Çine’nin bir evladı olarak, Ormancı Ali'nin oğlu olarak bunu sizden istiyorum. Çünkü Çine benim sevdam. Çineli abinize ve Ali kardeşime sahip çıkacağınıza inanıyorum. Yüksel kardeşim ve bu işletme Çine’mize zaten sahip çıkıyor. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız” açıklamasını yaptı.

“SİZİN SEÇİMİ KAZANMANIZ, AYDIN İÇİN BÜYÜK ŞANS VE ÇOK BÜYÜK BİR İMKAN OLUR”

Kaltun Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer de, “Ali kardeşimde Mustafa Savaş vekilim de Çinelidir, kendilerine desteğimiz tamdır. Her iki adayımıza da Allah yardım etsin. Çine’miz için, Aydın’ımız için hayırlısı olsun inşallah” dedi.

Daha sonra toplantı odasında yatırımları hakkında bilgiler veren Yüksel Tuncer, şehirde yaşanan sorunları da dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın çıkmış olduğu canlı yayın programını izlediğini belirten Yüksel Tuncer, “Aydın'da yapılması gereken çok şey var. Özellikle trafik sorunu büyük bir felaket haline dönüştü. Bu nedenle yeni imar planları açılması, yeni yollar açılması lazım. O nedenle sizin seçimi kazanmanız, Aydın için büyük şans ve çok büyük bir imkan olur. Kesinlikle senin kazanmanı istiyoruz. Ali kardeşim de bizim çok yakın bir aile dostumuz. Akraba olsa bu kadar yakın olunmaz. İnanılmaz bir kardeşlik ve dostluk bağımız var. Uzun yıllardır annelerimiz olsun, eşlerimizin olsun inanılmaz bir dostlukları var. Özellikle Ömer Dinçer abim Aydın'a gelip geçtiğinde, bir gün olsun rahmetli abime ziyaret etmeden geçmezdi” sözlerine yer verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler