25 Nisan 2024, Perşembe

ÇİNE'DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLÜYOR

23 Ocak 2021, Cumartesi 17:13

     


Çine'de yapımı hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından üstlenilen Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu inşaatında sona gelindi. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, eğitime yapılan bir katkının daha mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine eğitimine kazandırmış olduğu okullar ve eğitime vermiş olduğu önem nedeniyle ilçede tek Devlet Hizmet Üstün Madalyası'na sahip rahmetli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal'ın evlatları tarafından inşa edilen Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu inşaatında sona gelindi. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ile birlikte okuldaki çalışmaları yerinde  inceleyen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, okulun yaklaşık bir aya kadar tamamlanacağını ifade etti. 

 

EN İNCE AYRINTISINA VARANA KADAR DÜŞÜNÜLÜYOR
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, "Çine'mizdeki özel çocuklarımız için inşa edilen bu okulumuz hayırlı uğurlu olsun. Çalışmaları yerinde inceledik, özel çocuklarımızın eğitim hayatlarında rahat etmeleri için en küçük ayrıntısına varana kadar düşünülerek inşa edilen bir okul. Eğitime yapılan bir katkının daha mutluluğunu yaşıyoruz. Devletimize, Milli Eğitim Bakanlığımıza ve hayırsever Helvacıoğlu ailesi başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler