
Çine’de uzun yıllar bölge üreticisinin ürünlerinin toplandığı Tekel Depoları, satıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi, Çineli bir inşaat firmasının kazandığı öğrenildi.
Çine Cumhuriyet Mahallesi'nde TOKİ binalarının yanında, Şehit Ali İhsan Uzun Caddesi’nde bulunan yaklaşık yarım asırlık Tekel Depoları, Hazine Bakanlığı tarafından satışa çıkartıldı. 8 bin 300 metrekare alan için 4 firma ihaleye katıldı. Çine’de faaliyet gösteren bir firma, 4 milyon 875 bin lira en yüksek bedeli teklif ederek ihalenin kazananı oldu.
Çine Belediyesi eski Başkanlarından Raşit Kalkan döneminde yapılan ve yaklaşık 20 yıldır boş olan depolar, mahalle halkını tedirgin eder duruma gelmişti. Hemen yanında bulunan TOKİ Evleri ile birlikte yeni bir projenin yapılmasını bekleyen vatandaşlar, mahallenin mezbelelik bir görünümünden kurtulacağını ifade etti. (ERDAL AYDIN)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.