29 Mart 2024, Cuma

"NE OLDU BİZİM ALABANDA"

22 Ekim 2020, Perşembe 17:44

     


CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Özden Okumuş, Alabanda Kavşağı'nın acilen açılması gerektiğini ifade ederek, "Ne oldu bizim Alabanda Kavşağı" dedi. 

 

2019 yılı Aralık Ayı'nda Çine Belediye MeclisiAlabanda Kavşağı'nın tekrar ulaşıma açılması için Karayolları Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etme kararı aldı. Alabanda Kavşağı'nın ilçe trafiği için önemli bir nokta olduğunu belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Karayolları Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, kavşağın yeniden açılması için yetkilileri ikna etmeye çalışacağız. Eğer açılmıyor ise artık bu konuyu kapatacağız. Aydınlı milletvekillerimizde bu ziyaretimize katılır ise bizim yararımıza olacak. Eğer bazı ilçelerde bu kavşak ile ilgili örnekler varsa bunları da öğrenerek daha etkin bir talep için bunları da araştıracağız. Alabanda Kavşağı'nın açılmasını halkımız çok istiyor ve bizlerde bunun yapılması için meclis üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" demiş AK Partili meclis üyelerinden bu konuda destek talebinde bulunmuştu. Alabanda Kavşağı'nın açılması için Karayolları Genel Müdürlüğü'ne yapılacak olan ziyarete grup olarak katılacaklarını belirten Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok, ayrıca Mehmet Yavaş Caddesi'nin tek yön uygulanan kısmının yeniden çift yönlü trafiğe açılması ile birlikte İtalyan Köprüsü'nün ilçeye çıkış olarak kullanılmasını talep etmişti. 

 

"BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ ŞART"

Yaklaşık 10 y önce mecliste görüşülen Alabanda Kavşağını ilgilendiren ziyaretin hala gerçekleştirilemeyişine tepki gösteren CHPli Çine Belediye Meclis Üyesi Özden Okumuş, "CHP grubu olarak AK Partili meclis üyelerimizden bu konuda bir çalışma bekliyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğü ziyaretinde onların yapacak olduğu hamle malumunuz önemli. İlçemiz için bu denli önemli olan bu sorunun çözümü için birlikte hareket etmemiz şart. Çineli olan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş Bey'in de bu ziyaretteki yerini alması temennimiz. Ancak yapılması kararlaştırılan bu ziyaret henüz gerçekleşmedi. Aradan yaklaşık 10 ay geçti. Ne oldu bizim Alabanda Kavşağı" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler