19 Nisan 2024, Cuma

Kötü hizmet onu restorancı yaptı

22 Temmuz 2022, Cuma 11:58

     


Çineli Arif Ali Güneş, ailece gittikleri restoranda verilen hizmeti beğenmeyince, kendi restoranını açmaya karar verdiğini söyledi.

Çine’de yaşayan 63 yaşındaki Arif Ali Güneş, eşi ve çocukları ile gittiği bir restorandan aç dönünce, ‘Biz bu işin daha iyisini yapabiliriz’ kararını verdiklerini ifade etti. Güneş, Mutaflar Yaylası’nda kendisine ait arazinin bir kısmında üretime devam ederken, alanın bir kısmını restore ederek halkın hizmetine açtıklarını belirtti.

“HAYATIM ÜRETEREK VE ÇALIŞARAK GEÇTİ”

Çine’de 20 yıldan fazla manavlık yaptığını ve yaylada kendi yetiştirdikleri ürünleri sattığını dile getiren Arif Ali Güneş, “Hayatım üreterek ve çalışarak geçti. Manavlık, çiftçilik, hayvancılık ve arıcılık yaptım. Üretmek ve çalışmaktan da büyük keyif alıyorum. Bu çalışmalar karşılığında Mutaflar Yaylası’ndan 30 dönüm arazi almıştım. Yayladaki bu arazimizde uzun süredir elma, kestane, ceviz, domates, salatalık, fasulye türü ürünler yetiştirmekteyiz” dedi.

“ALDIĞIMIZ KÖTÜ HİZMET BİZİ RESTORANCI YAPTI”

Kendisinin 2 çocuk babası olduğunu belirten Güneş, “Aldığımız kötü hizmet bizi restorancı yaptı” diyerek, sözlerini şu ifadelerle devam etti;

“Ailecek gittiğimiz bir restoranda verdiğimiz siparişlerin bir kısmı gelmedi, bazıları da kalkacağımız sırada geldi. Deyim yerindeyse aç olarak kalktık ve yüklü miktarda hesap ödedik. Evimize döndükten sonra eşim ve oğlum Kadir Güneş ile konuştuğumuzda, bu işi daha şekilde yapabileceğimizi kararlaştırdık. Geçen yıl kendimize ait restoranı hizmete açtık. Çoğunluğu kendi ürettiğimiz ürünler ile vatandaşlara 2 yıldır en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Doğal ortamda, doğal ürünlerle verdiğimiz serpme köy kahvaltısı başta olmak üzere, kuyu tandır ve saç kavurma, yine kendi yaptığımız bazlama ile birlikte müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor. Sıcaktan bunalmış vaziyette gelen vatandaşlarımız, yayla havasından vazgeçemiyor ve buradan gitmek istemiyor.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler