• 22 Haziran 2023, Perşembe 12:09

Çine'de bayram öncesi alışveriş telaşı başladı

Çine’de Kurban Bayramı öncesi Perşembe günleri kurulan halk pazarı doldu taştı. Fiyatlar tüketiciyi memnun etmezken, vatandaşlar pazar çantalarını yine de doldurmaya çalıştı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala eksiklerini tamamlamaya çalışan vatandaşlar Çine pazarına akın etti. Meyvesinden sebzesine ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar fiyatların yüksekliğinden yakındı. Çoğu sebzenin fiyatı 50 liradan başlarken, kurbanlık almak isteyen vatandaşlarda sabahın erken saatlerinde hayvan pazarının yolunu tuttu. Bayramdan önceki son Perşembe pazarı olması dolayısıyla kalabalık olan pazarda esnaf durumdan memnun olduğunu söyledi.

Pazar yerine getirilen kurbanlıklarda dikkat çekerken vatandaşlar sadece fiyatını sormakla yetindi. Fiyatların yüksek olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bazı sebze ve meyvenin fiyatı çok yüksek. Barbunya, börülce gibi sebzelerin kilosu 50 lira. Asgari ücretin artmasıyla kurbanlık fiyatları da yükseldi sanırım sorduğumuz kurbanlıklar çok pahalı. Bu yıl birçok kişi kurban kesemeyecek” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.