• 22 Haziran 2023, Perşembe 20:44

Bıçak satışları arttı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bıçak satışlarında da artış yaşandı. Bıçaklarını bileyleten olduğu gibi yeni bıçak almak isteyenlerde pazarın yolunu tuttu.

Çine’de kurulan halk pazarında bıçak satışı yapan esnaf Mehmet Demir, bıçak satışlarının Kurban Bayramı yaklaşması nedeniyle arttığını söyledi. Bıçaklarını şimdiden kurban bayramına hazırlamaya başlayan vatandaşlar ise bileyicilerin yolunu tuttu. Bıçak fiyatlarının bütçeye uygun olduğunu söyleyen esnaf Mehmet Demir, “ 13 yıldır pazarda bıçak satışı yapıyorum. Fiyatlarımız makul, bıçak alırken keskinliğine, kalitesine dikkat etsinler. Kurban Bayramı yaklaşmasıyla vatandaşlar bıçak almaya başladı. Bir hareketlenme yaşanıyor fakat geçen sene alım daha fazlaydı. Bu yıl geçen yıla oranla satışlar düşük. Vatandaş bütçesine uygun kurban bulamazsa kesmiyor” dedi.

Bıçak satışlarından memnun olduğunu söyleyen Demir, “Yine de şükür diyoruz. Çünkü biz bıçakçıların en çok satış yaptığımız dönem. Bayram satışlarımızı bir nebze artırdı” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.