• 21 Aralık 2023, Perşembe 21:54

Çine’de sokaklar denize döndü

Aydın’ın Çine İlçesi’nde etkili olan yağmur hayatı olumsuz etkilerken, Sarıoğlu ve Karakollar Mahallesi’nde bazı sokaklar kullanılamaz hale geldi.

Karakollar Mahallesi’nin en işlek olan ova yolu yağmur sularıyla kaplandı. Sarıoğlu Mahallesi’nin bir kısmında neredeyse yaşam durdu. Sarıoğlu Mahallesi 362 Sokak’ta ikamet ettiğini belirten Mustafa Kozan, evlerine girip çıkamadıklarını ifade etti.

Yağmur ve kanalizasyon suları içerinde adeta yüzdüklerini belirten Mustafa Kozan, yıllardır bekledikleri altyapı taleplerinin biran önce yerine getirilmesini istedi. Sokaklarının ve hayvan ağıllarının denize döndüğünü dikkat çeken Kozan, “Sayın yetkililer duyun artık sesimizi. Yüzüyoruz şehrin kanalizasyon ve gider sularında. Hayvanlarımız suda yüzüyor. Ne evimize girebiliyor ne de çıkabiliyoruz. Yeter artık bu şehrin cılkını çıkardınız. Mahallemizin alt yapısı olmaması, sokak başına set yapılmadığı için bütün sular sokağımıza, hayvan ahırlarımıza doluyor. Artık particilik ve koltuk kavgasını bırakın. Belediyeciliğin, muhtarlığın particiliği olmaz. Bu kurumlar yerel hizmetler için vardır. Mağduriyetimizi önlemesi gereken belediye personeli, tarlasında biriken suları yol taşlarını söküp boşaltınca o sularda bizim yaşam alanımızı dolmuş durumda. Belediye yetkililerine söylediğimiz halde hizmet alamıyoruz. Belediyenin hizmetlerinden herkes gibi biz de mahalle halkı olarak yararlanmak istiyoruz. Edebiyat siyaseti ve boş siyaset istemiyoruz. Görev ve hizmet belediyeciliği istiyoruz” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.