16 Nisan 2024, Salı

Artemis Yapı Market Çine’de hizmete açıldı

21 Ekim 2021, Perşembe 13:54

     


Çine’de hizmete başlayan Artemis Yapı Market Mağazası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Mağazanın genç işletmecisi Mehmet Kaçtı, memleketi Çine’ye hizmet etmek ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak için bu mağazayı açmak istediğini belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de Adnan Menderes Bulvarı’nda Söğütlü Kahve olarak bilinen adreste Artemis Yapı Market olarak hizmet vermeye başlayan işyerinin açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Kendisinin Çineli olduğunu ve uzun yıllar bir farklı sektörde İzmir’de hizmet verdiğini dile getiren Artemis Yapı Market Mağazası’nın 28 yaşındaki genç işletmecisi Mehmet Kaçtı, hırdavat, nalburiye, alçı, boya, elektrik, inşaat malzemeleri, sıhhi tesisat, vitrifiye, seramik ve laminant parke alanlarında hizmet verdiklerini belirtti. Memleketi Çine’ye hizmet etmek için bu mağazayı açmak istediğini dile getiren Mehmet Kaçtı, ilçe ekonomisine de katkı sunmayı hedeflediğini belirtti.

“BİZE GELEREK ‘ÇİNE’YE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ’ DEDİLER”

Açılış töreninde söz alan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Bu kardeşlerimiz kurumumuza gelip ‘Böyle bir işyeri açarak Çine’ye hizmet etmek istiyoruz’ dediler. Bu işte iddialı olacaklarını söylediler. Bizler de bu kardeşlerimize yardımcı olarak böyle güzel bir işyerini ilçemize kazandırmalarına vesile olduk. Bu güzel işyerimiz ilçemize ve genç kardeşlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

“BURASI ÇOCUKLUĞUMUZUN SÖĞÜTLÜ KAHVESİ”

Açılış töreniyle birlikte anılarının tazelendiğini söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Burası çocukluğumuzun Söğütlü Kahvesi. Ama şimdi çok şık bir mağaza olmuş. İnşallah işleri de mağazamız kadar güzel olur. Her geçen gün ilçemiz gelişiyor. Bulvardaki işyeri sayası artmaya başladı. Bu işyerlerimiz ilçemiz ekonomisi ve görüntüsü adına çok önemli. Ben işletmecilerimize bu güzel işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Artemis Yapı Market Mağazası’nın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dinçer, Esnaf Odası Başkanı Uyar ve mağaza işletmecisi ile ailesi birlikte kesti. Açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler