• 21 Temmuz 2023, Cuma 17:47

Demiray Market törenle açıldı

Çine’nin tanınmış esnafların Bakkal Durmuş Demiray’a ait Demiray Market, yeni yüzü ve yeni konsepti ile hizmete başladı.

Çine Hamitabat Mahallesi’nde yarım asırdan fazla süredir hizmet veren Bakkal Durmuş Demiray’a it market, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kıvrak ile Timuçin Karabulut, Demiray Ailesi ve vatandaşlar katıldı.

“AMACIMIZ, ÇİNE HALKININ EN İYİ ÜRÜNÜ EN UYGUN FİYATA ALABİLMESİNİ SAĞLAMAK”

Çinelilere 1973 yılından buyana babasından devraldığı bakkal dükkanı ile hizmet verdiğini söyleyen Durmuş Demiray, “Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek istiyorduk ve aldığımız arsaya hızlı bir şekilde 3 katlı bina yaptırdık. Burada da yeni konsept market, alt katında da tüm ev gereçleri ile oyuncak türleri yer alıyor. Amacımız yıllardır olduğu gibi Çine halkının en iyi ürünü en uygun fiyata alabilmesini sağlamak. İnşallah ailemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

“YENİ MARKETİ İLE SÜPERMARKETLERLE REKABETİNİ DEVAM EDECEK”

Yıllardır Bakkal Durmuş olarak süpermarketlerle rekabet eden Durmuş Demiray abimiz, işini büyüterek bugün yeni marketini açıyor. Bu yeni marketi ile süpermarketlerle rekabetini devam edecek. Yıllardır Durmuş abimiz sayesinde market ürünlerimizi diğer süpermarketlere oranla daha ucuza alabiliyoruz. Kendisine bugüne kadar ilçemize verdiği hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni işletmesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası açılış kurdelesini Başkan Dinçer ve yardımcıları ile birlikte kesen Demiray Ailesi, davetliler ile vatandaşlara, Aşçı Durmuş Kaçar’ın hazırladığı kavurma ve pilav başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulundu. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.