29 Mart 2024, Cuma

Çine’nin 36. veteriner kliniğini Türkoğlu açtı

21 Temmuz 2022, Perşembe 17:48

     


Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Ercan Türkoğlu’nun oğlu Selahattin Türkoğlu, Çine’nin 36. veteriner kliniğini açtı.

Çineli genç Veteriner Hekim Selahattin Türkoğlu’na ait Klinik, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Çine Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete başlayan kliniğin açılış törenine, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mehmet Sedat Güngör Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan dua sonrası açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, genç Veteriner Hekim Türkoğlu misafirlerine kliniğini, verecek olduğu hizmetleri anlattı. Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden geçen yıl mezun olduğunu dile getiren Selahattin Türkoğlu, farklı 2 ayrı yerde yaptığı staj döneminde mesleğinin ve sektörün daha ileriye taşınması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Bu amaçla kendi kliniğini açtığını söyleyen Türkoğlu, “Hayvancılığın ilerlemesi, ülkemizin kalkınması için daha ekonomik koşullarda ve bilinçli üretim yapılması gerektiğini düşündüm. Bunu gerekli paydaşlar ile de istişare ederek gerçekleştirebiliriz. Pandemi sürecinde de mesleğimizin önemi bir kat daha öne çıktı. Ben de bu amaçlar doğrultusunda Aydın’ın hayvan üretiminde önde gelen memleketim Çine’de kendi kliniğimi açmaya karar verdim” diye konuştu.

Açılış törenine katılan davetliler genç Veteriner Hekim Türkoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar diledi. Tören sonrası davetlilere ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler