Çine’de kurbanlık satışları hızlandı

Çine’de küçükbaş üreticisi Volkan Alkan, Kurban Bayramı’na hazır olduklarını söyleyerek, satışların başladığını ifade etti. Alkan, her bütçeye uygun kurbanlığın mevcut olduğunu belirterek “Çine’de küçükbaş daha çok tercih ediliyor. Büyükbaşın maliyeti küçükbaşa göre daha fazla oluyor” dedi.

Çine’de kurbanlık satışları hız kazanırken, küçükbaş üreticisi Volkan Alkan Kurban Bayramı’na hazır olduklarını söyledi. Satışların başladığını belirten Alkan, “Kurbanlık alımları başladı, vatandaşlar şimdiden alıp ayırtıyor. Her bütçeye uygun kurbanlıklarımız var. Maliyetlerin artması tabi ki fiyatları da artırdı. Baba mesleği olan küçükbaş üreticiliğini 20 yıldan bu yana sürdürüyorum. Geçen yıl artan maliyetler yüzünden birçok kişi sürüsünü sattı. O yüzden vatandaşlarımıza bu yıl kurbanlık ücretleri fazla gelebilir. Umut Eren Çiftliği olarak her bütçeye uygun kurbanlık satışı yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Kurbanlık alımlarını son günü bırakmayın uyarısında bulunan Alkan, “Bir malın işletmeye bir maliyet olur kimse onun altında fiyat vermez. Kurbanlık alırken de hayvanın sağlığına dikkat etmeliyiz. Biz işletme olarak kesim, parçalama gibi her türlü işlemi yapıyoruz” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.