20 Nisan 2024, Cumartesi

CARİSMA AUTO GARAGE HİZMETE GİRDİ

19 Kasım 2020, Perşembe 17:20

     


Çine Sanayi Sitesi'nde 'Carisma Auto Garage' adlı oto yıkama iş yeri hizmete girdi. İş yeri sahibi Mutluhan Gözütok, "Virüslere karşı kesin çözüm odaklı çalışıyoruz. Tüm araçlar kendi aracımız gibi" dedi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Sanayi Sitesi A Blok'ta hizmete açılan 'Carisma Auto Garage' için açılış töreni gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe çerçevesinde gerçekleştirilen açılış törenine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Kuruköy Muhtarı Hüseyin Kılcı'da katıldı. Çine'nin Kuruköy Mahalle Cami İmam Hatibi Selahattin Gözütok'un oğlu Mutluhan Gözütok'a ait 'Carisma Oto Garage' dualarla hizmete açıldı. Açılış nedeniyle lokma hayrıda gerçekleştirildi. 

 

"ARAÇLARIMIZ İKİNCİ EVİMİZ"
Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu genç kardeşimiz temizliğin ve hijyenin ön plana çıktığı öneminin anlaşıldığı şu dönemde vermiş olduğu hizmet ile beni mutlu etti. Araçlarımız bizlerin ikinci evi. Her daim temiz ve hijyenik olmaları artık kaçınılmaz. Genç girişimci kardeşimizi vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Allah bereketli ve bol kazançlar nasip eylesin" dedi.

 

"ARACINIZIN PIRIL PIRIL OLMASINI SAĞLIYORUZ"
Carisma Auto Garage'nin işletme sahibi Mutluhan Gözütok, son teknoloji buharlı oto yıkama sistemiyle müşterilerinin hizmetinde olduklarını ifade ederken, "Tüm araçlar kendi aracımız gibi. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Oto yıkama iç ve dış temizliği aracınızın hiç bir aksamına ve boyasına zarar vermeden yapıyor, aracınızın tıpkı ilk günkü gibi pırıl pırıl olmasını sağlıyoruz. Buharlı detaylı iç ve dış temizlik, pasta cila, boya koruma, koltuk temizliği, jant temizliği, zift temizleme, far temizleme ve parlatma, profesyonel şekilde motor temizliği ile Çineli hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Araçlarımızı bir telefon ile bulunduğu adresten alıp temizlik işleminin ardından yine bulunduğunuz adrese ulaştırıyoruz" şeklinde konuştu. 

 

VİRÜSLERE KARŞI BUHARLI ÇÖZÜM
Virüslere karşı son teknolojik temizleme makineleri ile çalıştıklarını belirten Gözütok, "Yüksek ısı kaynağı oluşturan buharlı sistem ile araçlarımızı temizliyoruz. Buhar makinemizin içerisinde onda bir oranında dezenfektan koyuyor ve virüslere karşı kesin çözüm odaklı çalışıyoruz. Bakteri ve virüsleri yapmış olduğumuz temizlik işlemi ile ortadan kaldırıyoruz. Araçların çevre koşullarına yenik düşmesini engellemek ve değerini korumak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Buharlı oto yıkama makinemiz ile yüksek derecede buhar uygulayarak araç temizliğinin tam anlamıyla yapılmasını sağlıyoruz. 1 veya 2 tane buhar tabancası ile kaporta, dış bölge, koltuk, direksiyon, paspaslar yani anlayacağınız aracınızın her yerini buharlı makinemiz ile yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz. Derinlemesine temizlik yaparak sizlerin daha hijyenik bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlıyoruz. Sıcak buhar bilindiği üzere ortamdaki mikropları yok eder ve içeriyi dezenfekte etmeye bire birdir. Tüm mikropları öldürdüğü için hijyenik bir temizlik sağlar. Leke bırakmadan temizlik sağlar. Makinemiz, buharın basıncı ve sıcaklığın gücü ile yüzeyde sağlam tutunan pislikleri gevşetip kimyasal kullanmadan temizlik yapmamıza olanak sağlıyor" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler