9 Mayıs 2024, Perşembe

“Vatandaşımızın duyarlı olması gerekiyor”

19 Nisan 2022, Salı 17:59

     


Çine Yeni Mahalle’de yaşayan vatandaşların çöplerin toplanmadığı yönündeki sözlerine Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, “Haftanın 3 günü çöp aracı ile mahallemizin çöpleri toplanıyor. Vatandaşlarımız bu günlerde çöp aracı geçmeden önce çöplerini çıkartması ve bu konuda duyarlı olması gerekiyor” dedi.

Çine merkez Yeni Mahalle’de yaşayan vatandaşların “Belediyemizden hizmet görmüyoruz, en azından çöplerimizi toplasınlar” tepkisine, Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak açıklama yaptı. Muhtar Özırmak, çöplerin Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenli olarak toplandığını belirtti.

“BAZI SOKAKLARIMIZIN BOZUK OLDUĞU DOĞRU”

Yeni Mahalle 349 Sokak’ta ikamet eden vatandaşların çöplerin toplanmadığı ve sokakların kötü durumda olduğunu yönündeki serzenişine cevap veren Muhtar Özırmak, “Sokaklarımızın bazı bölgeleri bozuk olduğu doğru ama bu sokaklarımız önce doğalgaz hattı döşemesi için bozuldu. Daha sonra sokakların döşeme taşı işlemleri belediyemiz tarafından yapıldı. Fakat daha sonra Türk Telekom alt yapı çalışması için tekrar mahallemize girdi ve bazı sokaklarımız bu nedenle bozuk durumda, onlarda yapılmaya devam ediyor” diye konuştu.

“BUNA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR”

Mahallede çöplerin toplanmadığı yönündeki açıklamaların gerçek olmadığını ve sorunun vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle kaynaklandığını söyleyen Muhtar Özırmak, “Çöp aracı ile belediye ekiplerimiz haftanın 3 günü düzenli olarak mahallemizin çöplerini topluyor. Halkımız sabah erken saatte çöp aracı geçmeden önce çöplerini çıkartmış olsa sorun olmayacak. Çöp aracı geçtikten sonra çıkartılan çöpler, sokak hayvanları tarafından etrafa dağıtılabiliyor. Vatandaşlarımız Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri çöp aracı geçmeden önce çöplerini çıkartması ve bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Temiz bir mahallede yaşamamız için buna dikkat etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler