7 Mayıs 2024, Salı

AGİKAD’ta yeni dönem

19 Mart 2021, Cuma 11:18

     


Aydın Girişimci Kadınlar Derneğinde (AGİKAD) yapılan seçimli olağan genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Tek listeyle gidilen seçimde Avukat Senem Bircan oyların hepsini alarak başkan seçildi. Dernekte bugüne kadar güzel projelere imza atıldığını ifade eden Bircan, "Benimle birlikte yol alan yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte kendimizden de bir şeyler katılarak derneğimizin misyon ve vizyonuna yakışır projeler içinde yer almak en büyük arzum" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'daki iş kadınlarının bir araya gelerek oluşturduğu Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) yapılan olağan genel kurulda yeni yönetimi ve başkanı belirledi. Tek listeyle yapılan seçimde Avukat Senem Bircan oyların tümünü alarak dernek başkanı seçildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bircan, "Derneğimizin mevcut kuvvetli ve özgün bir duruşu vardır. Nitekim derneğimiz ilimizde saygın ve başarılı iş kadınları ile yol alan önemli bir dernektir. Bu güne kadar birçok güzel projeye imza atıp sayısız girişimci kadına da iş hayatına girmesi için köprü olduk. Bu günden sonra da benimle birlikte yol alan yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte kendimizden de bir şeyler katarak derneğimizin misyon ve vizyonuna yakışır projeler içinde yer almak en büyük arzum" diye konuştu.

AGİKAD'ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Başkan: Aydın Barosu Avukatı Ticaret ve İş Hukuku alanında uzman, Aydın Arabulucuk Merkezi AŞ kurucu ortaklarından Senem Bircan

Aydın Barosuna kayıtlı Avukat Tuğçe Eryalçın

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Kuyucak Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Emine Ertürk Şahin

Ulusoy İç ve Giyim Ltd Şti İşletmecisi, Stajyer Mali Müşavir Ferhan Ulusoy Karaköy

Yüksek Makine Mühendisi GMK Enerji Kurucu ortağı Gülcan Yavuz Karadaş

Blue Diomand Yöneticisi Efsun Alpbaz

Altın Efe Kuyumculuk Yöneticisi Yağmur Çevik (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler