23 Nisan 2024, Salı

Çine’nin gelininden Çineli kadınlara güzellik hizmeti

18 Kasım 2021, Perşembe 17:42

     


Çine’ye 4 ay önce gelin olarak gelen Kuaför Feride Karakoç, Nirvana Bayan Kuaförü isimli işyerini hizmete açtı. Kuaför Karakoç, kadınlara yönelik tüm güzellik hizmetlerinin yanı sıra, tesettür tasarımı da yaptıklarını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de özel bir firmada çalışan Çağlar Karakoç ile hayatını birleştiren Feride Karakoç, Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi’nde Nirvana Bayan Kuaför Salonunu hizmete açtı. Açılış törenine, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden ve çok sayıda davetli katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, açılış töreni öncesi yaptığı konuşmada, ilçeye açılan her işyerinin kendilerine mutluluk verdiğini ve açılan işyerlerinin ilçeye katkısının büyük olduğunu ifade ederek işletme sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden de, işletmeci Feride Karakoç ve eşi Çağlar Karakoç’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yapılan dua sonrası işyeri kurdelesini Başkan Özden, Başkan Uyar ve işyeri sahibi Feride Karakoç birlikte kesti.

Daha önce Muğla’da kuaför olarak 10 yıldan fazla çalıştığını belirten Feride Karakoç, Çineli kadınlara hizmet sunmak için işyeri açtığını belirterek, “Onlara ihtiyaç duydukları şıklığı sağlıyor ve görünümlerini tamamlamalarına yardımcı oluyoruz. Tesettür gelinliklerde gelin makyajı da önem taşımaktadır. Bu nedenle, işletmemiz bu konuda da kaliteli bayan kuaförü hizmeti sunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış töreni sonrası davetlilere ve mahalle halkına lokma hayrı da yapıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler