25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Memecik Fest fotoğraf sergisi ile başladı

18 Kasım 2021, Perşembe 14:03

     


Çine Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 1. Çine Uluslararası Organik Memecik Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, düzenlenen fotoğraf sergisi ile başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediye Meydanı’nda düzenlenen fotoğraf sergisinde, memecik zeytini ve zeytinyağının sofraya gelene kadar bütün aşamaları yer aldı. Serginin açılış törenine, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Güneyege Zeytinciler Derneği Başkanı Osman Aydın, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran ve çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Zeytinin ‘Delice’ Yolculuğu açık hava fotoğraf sergisinde, dağlık alanlarda zeytinin çırpma, toplama, taşıma ve diğer tüm çalışmalarını anlatan fotoğraflar yer aldı. Vatandaşların da büyük ilgisini çeken fotoğrafların, Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek olan 1. Çine Uluslararası Organik Memecik Zeytin ve Zeytinyağı Festivali sonuna kadar açık olacağı belirtildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler