29 Nisan 2024, Pazartesi

HİZMET BİRİMLERİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

18 Kasım 2020, Çarşamba 16:10

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sarıoğlu Mahallesinde faaliyete geçirecekleri yeni hizmet binası ile ilçenin Batı kısmında ikamet eden vatandaşların işlemlerini daha hızlı ve kolaylıkla yapabilecekleri müjdesini verdi.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Adnan Menderes Bulvarı'nın batı kısmında yer alan yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmeleri adına Sarıoğlu Mahallesi'ndeki Şehit Sedat Taşan Parkı'nın hemen yanındaki binayı hizmet binasına çevirdiklerini belirtti. Açılacak olan yeni hizmet noktasında emlak, tahsilat servisi oluşturularak, vatandaşların talep ve dilekçelerini de burdaan alacaklarını ifade eden Başkan Dinçer, ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ ve AYBA'nında buradan hizmet vereceklerini duyurdu.

 

BAŞKAN DİNÇER: HİZMETLERİMİZ DAHA KOLAY VE DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE ULAŞABİLECEK

Alabanda Kavşağı'nın kapatılması ile ilçenin batısında ikamet eden vatandaşların ilçe merkezine ulaşımı konusunda zorluklar yaşadıklarına dikkat çeken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Uzun zamandan beri Çine Belediyesi olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için Adnan Menderes Bulvarı’nın batı kısmında kalan mahallelerdeki halkımız birçok konuda mağdur oluyordu. Mağduriyetlerden biri de vatandaşlarımızın hizmetlerimizden yararlanmak için uzun yol kullanarak Belediyeye ulaşmak zorunda kalmalarıydı. Bizler de daha önce kahvehane olarak kullanılan Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı yanında bulunan binamızı restore ederek halkımızın hizmetine açıyoruz. Açılacak olan hizmet noktamızda Belediyemiz emlak, tahsilat servisi oluşturulacak, ayrıca vatandaşlarımızın talep ve dilekçeleri de buradan alınabilecek. Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ ve AYBA da buradan vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Böylece Adnan Menderes Bulvarının batı kısmında kalan tüm mahallelerimiz hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız sorunsuz bir şekilde su, emlak ödemelerini yapabilecekler, sorunlarını hizmet noktamızdan bizlere hızlı bir şekilde iletebileceklerdir” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler