24 Nisan 2024, Çarşamba

ÇİNE'DE EĞİTİM KURUMLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

18 Eylül 2020, Cuma 17:59

     


Çine Belediyesi ilçede bulunan özel okul ve kreşlerde dahil olmak üzere tüm eğitim kurumları ve bunlara bağlı yurtlarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın öğrencilerimize, ailelerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum" dedi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, eğitim kurumlarında sağlığa ve hijyene önem verdiklerini ifade ettiği açıklamasında, "21 Eylül Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başlayacak. İlk defa okulları ile tanışacak olan miniklerimizin coşkusunu ve heyecanını paylaşıyoruz. Bizde Çine Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm mahallelerde bulunan özel yada Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olsun tüm ilk, orta, lise, ana sınıfı ve kreşlerimizin dezenfekte işlemlerini tamamladık. Toplam 44 okulda yapılan çalışmalar sonucunda başta sınıflar olmak üzere okulların ortak kullanım alanları dezenfekte edilerek öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders görebilmeleri için hazır hale getirdik. Çocuklarımız güvenli bir şekilde okullarına başlayabilirler" şeklinde konuştu.

 

"ÇALIŞMALARIMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEĞİZ"
Bizlerde birer veliyiz ve ailelerin endişelerini çok iyi anlayabiliyoruz" diyerek sözlerine devam eden Başkan Dinçer, "Kurallara hep birlikte uyduğumuz sürece bu pandemiyi en kısa sürede atlatacağız. Eski okullatgünlerde olduğu gibi ve hatta daha bir coşku ile okullarımızı açacak ve eğitim yuvalarını şenlendireceğiz. Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Okullarımızın dezenfekte işlemi periyodik olarak devam edecek. Ayrıca ilçemizin eğitim ve öğretiminde hepimizin arzu ettiği hedefe ulaşabilmek için yapmış olduğumuz çalışmalara da tüm hızıyla devam edeceğiz. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın öğrencilerimize, ailelerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler