6 Mayıs 2024, Pazartesi

ÇİNE'DE COVİD 19 İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

18 Ağustos 2020, Salı 11:58

     


Çine Belediyesi, esnaf ve işyeri, ibadethaneleri, okullar, resmi kurumlar, hizmet veren taksi ve minibüsler, park ve pazaryerleri sürekli olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediyesi ilaçlama birimi ekipleri Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatıyla tüm esnaf ve işyeri, ibadethaneleri, okullar, resmi kurumlar, hizmet veren taksi ve minibüsler, park ve pazar yerleri sürekli olarak dezenfekte etmeye devam ediyor iken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, koronavirüs mücadelesine ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Vatandaşımız parasıyla bile maske bulamazken Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediyesi olarak maske dağıtımını gerçekleştirdik. Çine Belediyesi olarak 66 mahalle muhtarımıza ateş ölçer dağıttık, koronavirüs önlem tedbirlerini içeren pankartları düğün salonlarının girişine asılması için teslim ettik” dedi. Bu sürecin daha devam edeceğini söyleyen Başkan Dinçer, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymalarını, maskesiz kesinlikle dolaşılmamasını, mecbur kalmadıkça da evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler