25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Dinçer: Önümüzdeki hafta görevime başlıyorum

18 Haziran 2022, Cumartesi 15:56

     


Son kontrolleri için Malatya’da bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Karaciğer naklinde kullanılan stentler alındı ve diğer tetkiklerimde sorun yok. Önümüzdeki hafta görevime başlayacağım” dedi.

Karaciğer nakli sonrası kontroller için Malatya’ya giden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 17 Şubat’ta karaciğer nakli gerçekleşen ve 30 Nisan günü Çine’ye dönen Başkan Dinçer, geçtiğimiz Salı akşamı gittiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde son kontrollerini yaptırdı.

“ARTIK GÖREVİME DÖNEBİLECEĞİM”

Karaciğerinde bulunan stentlerin alındığını ve diğer kontrollerinin de temiz çıktığını belirten Başkan Dinçer, “Yaklaşık 50 gün önce taburcu olduğum hastaneye Çarşamba günü kontrol için geldim. Çok şükür her şey yolunda ve doktorum bir sorun olmadığını söyledi. Bugün akşam dönüş yapacağım. Ben görevimde olmadığım sürede arkadaşlarım belediyenin hizmetlerini aksatmadan yürüttüler. Fakat önümüzdeki artık görevime dönebileceğim. Doktorumun tavsiyesi üzerine bir süre kendimi yormadan, fazla kalabalık ortama girmeden makamımda çalışmaya başlayacağım. İlk etapta yoğun ziyaretçi almamızda sorun olabileceği için az katılımlı şekilde halkımızla sohbet etme şansım olacak” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler