3 Mayıs 2024, Cuma

Başkan Dinçer: İyilik virüsten daha bulaşıcıdır

18 Mayıs 2020, Pazartesi 16:49

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi" sloganı ile başlatmış oldukları birlik ve dayanışma uygulamasına tüm hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak yardımlaşmaya davet etti.

 

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi" sloganı ile yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu. Çine Belediyesi hayırsever vatandaşların yardımları ile hazırlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, son altı aydır dünyanın farklı bir yere evrildiğini ifade ederken, koronavirüs salgın hastalığının toplumları aynı hizaya getirdiğini söyledi. Koronavirüsün dünyada ve ülkemizde zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayırt etmeyerek ülke ve insanların birbirleriyle yardımlaşmasını öğrettiğini ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Ülke olarak yardımlaşmayı, dayanışmayı ve paylaşmayı en iyi şekilde bu dönemde sergiledik. Birçok yerel yönetim çeşitli kampanyalar yaparak bu dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyor. Bunda da başarı yakalanmış durumda. Bu yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel yanı da “veren elin, alan eli görmediği”uygulamalar. Çine Belediyesi olarak bizde “İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi" uygulamasını başlatıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız istedikleri bir marketten bizim belirlediğimiz 10 kalem ürünü hazırlatacak veya fişini bize ulaştıracak bizde onun hazırlattığı paketi ihtiyaç sahibi ailelere belediye personelimiz vasıtasıyla ulaştıracağız. Paketlerimizin içinde 1 kilogramlık nohut, 1 kilogramlık kuru fasulye, 1 paket arpa şehriye, 2 paket makarna, 1 kilogramlık toz şeker, 1 kilogramlık bayram şekeri, 1 kilogramlık pirinç, 1 şişe limon kolonyası ve 100 gram kahve olacaktır. Hayır sever vatandaşlarımıza şimdiden yapacak oldukları hayır ve iyilikler için çok teşekkür ederiz. Allah hayırlarını şimdiden kabul etsin. Bilgi almak ve iletişime geçmek için 0 256 711 6924 ve 0 545 571 1753 numaralı telefonları arayabilirsiniz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler