• 18 Nisan 2023, Salı 13:27

Meclis, AB destekli proje için Dinçer'e imza yetkisi verdi

Enver Salih Dinçer

Çine Belediye Meclisi 3 gündem maddesinin karara bağlanmak için toplandı. Çine Sosyal Tesisleri Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Avrupa Birliği destekli iklim değişikliği projesi için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e meclis tarafından imza yetkisi verildi.

 

Çine Belediye Meclisi Çine Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda toplandı. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı Enver Salih Dinçer Başkanlığı’nda yapıldı. Meclisin ilk gündem maddesi olan Avrupa Birliği destekli iklim değişikliği ve çevre konusunda proje başvurusu yapılması görüşüldü. Dinçer, “Hırvatistan ve Litvanya proje ortakları ayrıca İzmir’de Çevreci Enerji diye bir proje ortağımız var. Hırvatistan’dan binalardan enerji verimliliği hakkında, Litvanya yenilenebilir enerji hakkında bilgi alıp bunu çiftçilerimizi vatandaşlarımıza anlatıp onlara yenilenebilir enerji konusunda yardımcı olacağız. Avrupa Birliği bize 109 bin Euro proje desteği veriyor. Projede imzaları atamak ve proje ortağı olmak için sizden yetki istiyorum” dedi. Madde oy çoğunluğu ile kabul edilerek meclis, Dinçer’e imza yetkisi verdi.

 

Cumhuriyet Oteli’ne alkol ruhsat verilmesi konusu meclise sunuldu. Cumhur İttifakının ret oyu kullanırken, madde oy çoğunluğu ile kabul edildi. Gündemin son maddesi olan Cumhuriyet Oteline turizm belgesi alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığına müracaat edilmesi ve bu konuda yapılacak işlemlerde belediye başkanına yetki verilmesi meclis tarafından oy çoğunluğu ile kabul edildi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.